Tinder

Tinder is een app waar je bepaalde voorkeuren kunt invoeren. Op basis van deze voorkeuren worden verschillende profielen weergegeven. Het is de bedoeling om deze naar links of naar rechts te swipen. Hiermee geef je aan of je interesse hebt in persoon of niet. Wanneer beide partijen een like geven, dan zijn jullie een match en bij een match kun je met elkaar buurten en eventueel afspreken. 

Hoe het werkt

Tinder heeft een leeftijdgrens toegevoegd waarbij je minimaal 18 jaar moet zijn om de app te gebruiken. Je kan een account aanmaken en dan kun je je profiel aanpassen. Doe dit aan de hand van een paar leuke foto’s, een leuke beschrijving en daarbij je interesses. Denk hierbij aan hobby’s of juist je muziekkeuze. Bij de instellingen kun je je voorkeuren opgeven. Hierbij kun je kiezen uit leeftijd en afstand vanaf je huidige locatie. Dan filtert de app de profielen uit die je hebt opgegeven en kun je de profielen bekijken en beginnen met liken. 

Als je de profielen bekijkt heb je drie opties. De eerste is naar links swipen, hierbij geef je aan dat je de persoon niet heel bijzonder vind, het is overigens mogelijk dat je de persoon in de toekomst nogmaals tegenkomt, maar dan kan je nogmaals bepalen wat je er mee doet. Als tweede heb je naar rechts swipen en hiermee toon je aan dat je interesse hebt in de persoon. Als de persoon jou ook naar rechts veegt dan ontstaat er een match. Mocht jij een persoon zo leuk vinden dan kan je ook kiezen voor een superlike. Dit doe je door het profiel naar boven te vegen. De persoon waar jij een superlike aan hebt gegeven kan dus zien dat jij dat hebt gedaan doordat er een blauw sterretje bij jouw profiel staat. 

Is Tinder veilig 

Heb jij iemand ontmoet op Tinder die je wel ziet zitten, dan is de volgende stap natuurlijk afspreken. Maar als je naar de tips hebt gekeken die wij hebben verteld, dan weet je dat de intenties niet altijd zo zijn als je verwacht. Doe het afspreken op een plaats en omgeving waarbij meerdere mensen zijn of waarbij je makkelijk een einde kan maken aan de date. 

Advertenties

Het is in eerste instantie soms vervelend, maar je krijgt tussen het swipen ook advertenties te zien, maar die kun je makkelijk wegswipen. Het zijn vaak advertenties die bij jou passen, maar ogen na een tijdje niet heel vervelend en wie weet zit er iets tussen wat jou aanspreekt (als product zijnde).

Extra functies

Het is mogelijk om een premium account te krijgen, door een bepaald bedrag te betalen. Hierdoor heb je extra opties die het zoeken naar een date gemakkelijker maakt. Denk hierbij dat je kunt zien wie jou geliked heeft of juist een boost geven waarbij jouw account bij veel mensen in zicht komen.  

Conclusie

Het is een leuke app voor jongeren. Het is een app die op twee manieren wordt gebruikt, namelijk als een serieuze zaak of juist als een soort seksapp. Veel mensen zitten er op om een leuk avondje met elkaar te hebben, maar niet om iets serieus te krijgen. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, maar daar staat het wel bekend om. Het is een leuke app om te gebruiken en er zitten veel gebruikers op van diverse leeftijden. Kijk gerust een keer rond, maar wanneer je echt een serieuze relatie wilt, is Tinder misschien niet de beste keuze. 

Erovibes-lingerie