Lexa

Lexa kan wel gezien worden als een van de grootste platformen van Nederland. Voor een lange tijd is Lexa onderdeel geweest van de Meetic Group. Dit heeft er voor gezorgd dat Lexa niet alleen in Nederland populair is, maar ook in andere landen (als Duitsland, Portugal, Spanje etc.). Dus mocht het in Nederland niet lukken, kun je altijd nog naar een ander gebied kijken of het daar wel werkt. 

In het begin laat Lexa jou een vragenlijst invullen. Hierdoor kan er een indicatie gegeven worden aan andere mensen in wat jouw interesses bijvoorbeeld zijn. Het is een kleine verwachtingspatroon die jij ook kunt zien van andere gebruikers. Je krijgt dus suggesties, maar kunt ook gewoon zelf op zoek gaan naar een leuke date. Het leuke aan Lexa dat de keuze redelijk divers is. Een van de features van Lexa is dan ook dat ze offline evenementen aanbieden. Hier kun je door middel van een evenement vrijgezellen mensen vinden.

Cijfers van Lexa 

Het is een platform wat meer dan 225.000 mensen maandelijks online heeft. De man vrouw regeling is 60/40 dus voor een man extra aanpoten en voor een vrouw kan het wat makkelijker zijn. Volgens Lexa vind zo een 30% een partner via de Datingsplatform. 
Ze hebben daarnaast ook een goede software die ervoor zorgt om fake accounts eruit te halen en ervoor te zorgen dat alles op een juiste en veilige manier gaat. Het nadeel is dat een redelijk groot aantal functies alleen gebruikt kunnen worden tegen een betaling. Daarin tegen is Lexa wel relatief goedkoop (rond de 5 a 10 euro per maand, ligt namelijk aan de periode). 

Het leuke aan Lexa dat de gebruikers ervan redelijk variëren. Maar het wordt wel gebruikt door de meeste volwassenen. Let wel altijd goed op dat sommige er ook op kunnen zitten om alleen een beetje te buurten of te flirten zonder enige intenties tot iets verder. 

Conclusie

Als wij een conclusie mogen trekken, dan denken wij wel dat Lexa een positieve beeld geeft als het gaat om het daten. Het heeft een veiligheidssoftware en ze proberen hun best te doen in maken en vinden van nieuwe matches. Dus wij hopen dat als je interesse hebt in dit platform, dat je de ware zult vinden. In ieder geval veel succes en veel liefde toegewenst!

Erovibes-lingerie