Zeven tips die je kunt gebruiken

Tip 1 - Datingapp

Het is belangrijk om de juiste datingsap te selecteren. Waar eerst Tinder voor de hand liggend was, zijn er meer platformen die specifiekere doelgroepen zoeken om deze bij elkaar te zetten. Zo zijn er platformen voor hoog opgeleiden of voor een bepaalde hobby. Je moet alleen goed naar het platform kijken of het ook daadwerkelijk klopt. Je kunt de meeste platformen gewoon downloaden op de telefoon en vanaf daar connecties maken etc. 

Tip 2 - Profiel

Zorg dat je profiel er goed uitziet. Denk hierbij aan leuke foto’s (liefst zonder een filter want dat werkt vaak averechts) en een goede beschrijving van jezelf. Je moet het zien als je visitekaartje aan de online wereld. Het is mogelijk om meerder foto’s van jezelf te plaatsen of het invullen van je interesses als hobby’s of muzieksmaak.

Tip 3 - Balans

Zorg dat je een balans vindt tussen het serieuze en het ontspannen gedeelte. Je kunt wel als een gek iedere vrouw benaderen, maar zo gaat het vaak niet lukken. Als je overspannen overkomt maak je vaker meer kans dan dat je gaat forceren. Probeer interessant over te komen en hou haar aandacht aan. Vaak is het ook leuk om een beetje vaag te doen zodat zij je graag wil ontmoeten om het ‘mysterie’ op te lossen. Dus geen niet alles in een keer prijs. Hou het in het begin simpel en draai niet meteen door met lappen tekst. Probeer moeilijke onderwerpen te vermijden, die komen later wel eens aanbod en verklaar niet op het eerste moment de liefde. 

Tip 4 - Be safe

Let op dat je voorzichtig blijft. Er zitten namelijk gevallen die andere intenties hebben. Zoals het belachelijk maken van je of erger nog, het overvallen van je. Dit kun je vaak merken als zij pushen, wees daarom altijd voorzichtig en vraag eens om een foto of nummer. Hierdoor kun je vaak gevallen eruit filteren. Je merkt het vaak ook aan de antwoorden op bepaalde vragen, want soms zijn mensen te goed om waar te zijn en helaas is dat af en toe ook zo. 

Tip 5 - Afspreken

Als je elkaar online spreekt, dan weet je nooit hoe zij nou in het echt is. Dit is wel belangrijk, dus spreek met elkaar af. Wacht daar niet te lang mee als je merkt dat het klikt. Want dit zet een veel snellere stap vooruit dan alleen online te blijven praten. Daarbij is het ook veel leuker om face to face met een persoon te praten. 

Tip 6 - Altijd blijven lachen

Iedereen kent de uitspraak wel “soms zit het mee en soms zit het tegen”. Dit geld het zelfde met daten. Soms heb je in een keer geluk en soms moet je eerst met 9 personen afspreken om de 10e (de ware) tegen te komen. Laat je hoofd dan ook niet hangen. Het is niet erg om een blauwtje te lopen, daar leer je uiteindelijk van. Met name als je een klote date hebt gehad, neem dan even pauze en denk dan moet je dit denken: “er zwemmen genoeg vissen in de zee ; )”. 

Tip 7 - WEES JEZELF! 

Wat er ook gebeurd, wat iemand anders ook zegt, het is zo belangrijk om je ware aard te zien. Ga niet iemand voordoen die je niet bent. Uiteindelijk val je toch door de mand en dan is dat nog vervelender. Daarbij wil je een persoon vinden die bij jou past en niet bij iemand anders en laat je niet gek maken door andere, doe waarbij jij je goed voelt. Niet laten opnaaien door andere mensen en zeker niks forceren, want 99% gaat dat helemaal fout. 

Erovibes-lingerie
Datingsapp Elite Dating
Datingsapp Parship
Datingsapp Tinder
Datingsapp Lexa