Parship 

Als we gaan kijken naar Parship dan is het een van de meest complete Datingsplatform van Nederland. Het is een platform voor hoger opgeleiden. Er zitten daarbij een groot aantal singels op de website en dit zorgt ervoor dat jij een keuze hebt. Je kunt je gratis aanmelden en op zoek gaan naar jouw perfecte match. Volgens de website vind 1 op de 3 mensen ook daadwerkelijk een partner en is het platform zeer veilig en worden fake accounts zeer goed tegen gehouden. Volgens Parship is de man/vrouw verdeling 50/50 en het heeft het keurmerk van veilig daten. 

De vijf stappen van geluk

Voordat je de liefde vind via Parship, moet je eerst de volgende vijf stappen ondergaan. Deze aspecten zijn belangrijk om de juiste personen samen te brengen. 

De persoonlijkheidstest

Bij het creëren van een account krijg je een vragenlijst van 32 vragen die gaan over eigenschappen die belangrijk zijn om een match te vinden. Dit zijn relevante vragen over onderwerpen als dagelijkse bezigheden en behoeften. Door de vragen schetsen ze een goed beeld over jou en kunnen ze je makkelijker plaatsen bij andere mensen.

Resultaat

Wanneer je de test hebt gemaakt, kun je inzien in de resultaten van de test. Het is een zelfkennis die kan helpen bij een goede relatie en hier worden kenmerken getoond. Het geeft een beeld over hoe jij bent en dit kun je gebruiken om te zoeken naar dezelfde kenmerken of juist niet. 

Patroonherkenning 

Door de kenmerken worden positieve en negatieve aspecten gefilterd, dit komt omdat er gewoontes tussen kunnen zitten die een negatieve ervaring hebben achtergelaten en dit willen ze voorkomen. Eigenlijk worden alle valkuilen ontmanteld en worden er profielen voorgesteld waarbij je daar geen last van hebt. 

De matching procedure 

Tijdens deze procedure worden de profielen met elkaar vergeleken waaronder die van jou, met andere singels. Aan de hand van allerlei criteria worden er kenmerken verzameld waarop jij matcht met een andere persoon. Het is namelijk de bedoeling dat de match die gemaakt wordt ook klopt. 

Partnervoorstellen

Hierbij kun je een lijst zien met de daarbij geselecteerde singels en kun je zien op welke kenmerken je matchen. Je zou kunnen zeggen hoe hoger het aantal hoe beter ze bij elkaar passen. Je kunt zelf bepalen op welke leeftijdscategorie je zoekt, regio of zelfs de lengte van een persoon. Hierdoor is er een grote kans dat jij de perfecte match vindt.

Conclusie

Wij raden Parship zeker aan bij de mensen. Het is een zeer professionele site en vind er leuke mensen. Het heeft een goede veiligheidssoftware en door de test proberen zij ook echt hun best te doen om de perfecte match te vinden. Wie weet is dit de website die jou kan helpen bij het vinden van een leuke partner. Het is daarbij gratis, maar heb je met de premium versie extra features. 
 

Erovibes-lingerie